Renoveringer

Renoveringer

Drømmer du om et nyt køkken-alrum, et større børneværelse eller noget helt tredje? Murerfirmaet Trankjær tilbyder ombygning og renovering i forbindelse med, at boligen trænger til fornyelse, eller pladsbehovet er blevet anderledes.

Før vi begynder en renovering eller ombygning, tager vi en dialog omkring dine ønsker til materialevalg, og hvad der passer til den eksisterende del af huset. Er du i tvivl om hvilke materialer, du foretrækker, står vi altid klar med vejledning og rådgivning.

Forøg ejendomsværdien med en renovering

Renovering af boligen øger ejendomsværdien, uanset størrelsen på huset eller lejligheden. Nogle rum, såsom køkken og bad, giver ofte ejendomsværdien et stort boost, hvor andre rum ikke helt har samme effekt. Læs mere om vores murerarbejde til nyt badeværelse.

Hos Murerfirmaet Trankjær udfører vi både murerarbejde til mindre renoveringer og hele parcelhuse. Når vi står for renoveringen af din bolig, har vi et samarbejde med en VVS’er i Herning samt nogle tømrere, som hjælper os, hvis opgaven kræver det.

Skal vi være din murer til renovering i Herning og Ikast?

Kontakt os i dag, hvis vi skal være din murer til renoveringsarbejde i Herning, Ikast eller Midtjylland. Kontakt os på 22 39 20 74 eller heine@murerfirmaettrankjaer.dk.

Kontakt os