Om os

Om os

Murerfirmaet Trankjær blev grundlagt i 2020 og består af ejer Heine Trankjær og dygtige medarbejdere. Vi er placeret i Lind og udfører mange forskellige opgaver inden for murerfaget. Vores primære kundebase er i Herning og omegn, men vi tilbyder også vores services til kunder i resten af Midtjylland. 

Murer med service og erfaring

Selvom Murerfirmaet Trankjær er en nystartet virksomhed, har vi stor erfaring inden for murerfaget. Heine Trankjær er selv uddannet murer i 2002 og har arbejdet i branchen lige siden, kun afbrudt kort af værnepligt. Vi går meget op i, at du får kvalitet, service og engagement, som du vil tænke tilbage på efter endt byggeri og være glad for i mange år.

Vi bestræber os på, at du får en grundig gennemgang med rådgivning af dit byggeri, samt sikrer en høj kvalitet og god følelse hos dig. Vi beskæftiger os med alt fra mindre tilbygninger og renoveringer til nyt badeværelse og andet flise- og klinkearbejde.

Hvis vores arbejde ikke opfylder dine forventninger, laver vi det om

Vi er stolte af vores arbejde og ønsker at sikre, at vores kunder er tilfredse. Derfor tilbyder vi selvfølgelig at lave det om, hvis du ikke er tilfreds med resultatet. Vi gør vores yderste for at rette op på det og sørge for, at du er tilfreds.

Kontakt os og hør mere

Lyder vi til at være den rette murer for dig? Så kontakt os på telefon 22 39 20 74 eller mail heine@murerfirmaettrankjaer.dk og hør mere om, hvad vi tilbyder. Vi ser frem til at høre fra dig.

om os - Murerfirmaet Trankjær - logo umage rgb lille - Om os

Kontakt os

[forminator_form id=”206″]